Από το 1988 μέχρι σήμερα, η σταθερά ανοδική πορεία της επιχείρησης μας στηρίχθηκε εξ΄ολοκλήρου στο σεβασμό προς τις προσωπικές ανάγκες του πελάτη και στο αποτύπωμα τους στο χώρο της μόδας του δερμάτινου ρούχου. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν και είναι η προτεραιότητα μας, μαζί με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα του δέρματος και το φινίρισμα της ραφής του.

Η συνεργασία μας με σοβαρές, αξιόπιστες και επώνυμες εταιρείες όπως Guy Laroche, Diversi, Grinvest και Bardas Collection, εγγυάται τη ποιότητα και φέρνει κοντά στο αγοραστικό κοινό τις σύγχρονες τάσεις από τα διεθνή ντεφιλέ.

Η ευελιξία μας να προσαρμόζουμε τη μόδα στις απαιτήσεις του πελάτη, ακόμα και με τη μορφή προσωπικών παραγγελιών, είναι ένα ακόμα στοιχείο της φιλοσοφίας μας. Η σχέση τιμής – ποιότητας, μας κάνει ανταγωνιστικούς στο χώρο του δερμάτινου ρούχου, προς όφελος πάντα των πελατών μας και είναι στοιχείο που δικαιολογεί τη διαχρονικότητα μας. Η επαφή με τους πελάτες μας δεν σταματά με την αγορά του δερμάτινου, αλλά συνεχίζεται με τη μετέπειτα φροντίδα του από το έμπειρο εργαστήριο μας, που έχει σαν αποτέλεσμα τη χρήση του για πολλά χρόνια.

Η αλληλεπίδραση υψηλής αισθητικής, διαχρονικής ποιότητας και σεβασμού προς το πελάτη, είναι ο σκοπός της επιχείρησης μας!